Okula Devam Edemeyen Öğrencilerimizi Okulumuza Kazandırdık

Okula Devam Edemeyen Öğrencilerimizi Okulumuza Kazandırdık

Düzce Mesleki Eğitim Merkezi Olarak Okula Devam Edemeyen Öğrencilerimizi Okulumuza Kazandırdık

31.01.2023 207

Düzce Mesleki Eğitim Merkezi olarak okul hayatına devam edemeyen ve okulumuza ulaşmakta zorluk çeken öğrencilerimizi tespit çalışmalarımız sonucunda ulaştığımız Yılmaz ailesinin iki öğrencisinin mesleki eğitime kayıtlarını sağladık.

31-01-2023

Okul Müdürümüz Seyhan ÖKMEN ve görevli öğretmenlerle birlikte aile ziyaretinde bulunduk. Ailemizin ilköğretimi tamamlamış okula devam edemeyen iki kız çocuğunu moda tasarım teknolojileri kadın terziliği alanında faaliyet yürütmekte olan Esma ATAY'ın ile tanışmaları sağladık. İşletme sahibi Esma Hanım öğrenclerimizi işletmesine kazandırmaktan memnun olacağını ifade ederek işletmesine kabul etti. Ardın öğrencilerimizin okulumuza kayıt olmalarını sağladık. Öğrencilerimiz okulumuz bünyesinde eğitim-öğretimlerine devam ederken meslek ve 4 yılın sonunda lise diploması sahibi olacaklardır. 

31-01-202331-01-202331-01-202331-01-2023

 

Ailenin diğer sosyal ihtiyaçlarının bir kısmını okul aile birliğimiz ile karşıladık. Ailemizin ilgili Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Düzce Belediyesi birimleri ile iletişime geçmelerini sağladık. İlerleyen süreçlerde öğrenclerimizin eğtim-öğretim ve mesleki hayatlarının takibinde olacağız. 

Bu çalışmalarımız ayrıca yerel basında da yer bulmuştur. Buradan ilgili habere ulaşabilirsiniz.