Öğrencilerimiz Meslekleri ile İlgili Yarışmaya Katıldı

Okulumuz Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanı öğrencileri Gebze Beylikbağı Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Sanatkarlar Deprem Zedeler İçin Yarışıyor” adlı yarışmaya erkek saç tıraşı, bayan saç kesimi, bayan saç şekillendirme topuz yapımı, bayan makyaj yapımı alanlarında katılmışlardır.

08.06.2023 189

Sabah 8:30 Okul Müdür Yardımcımız Osman PEHLVAN, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanı meslek Öğretmeni Perihan AYKANAT ve 22 öğrencimiz ile düzenlediğimiz gezi programında 8 öğrencimiz aktif yarışmacı (Fırat MATYAR, Mustafa ALLUHABİ, İbrahim IŞIK, Sevgi Sıla ÇAKIR, Nilayda AKKURT, İclal BEKAŞ, Şevval YİĞİT, Aylin ERDOĞAN), 8 öğrenci de yarışmacılara manken (Sude Nur VEREP, Selma GÜNER, Tuğba KUL, Rümeysa KÖK, Eyüp ENSAR, Muhammet GÜÇLÜ, Furkan ÖZDEMİR, Melek ORAK)olarak katılmıştır. Öğrencilerimiz yarışma sonun katılım sertifikası, madalya ve plaketlerini alarak yarışmadan ayrılmışlardır.

Okulumuz tarafından düzenlenen mesleki kültür gezisi öğrencilerimizin kendi alanlarında vizyon sahibi olmaları ve mesleklerindeki yeni gelişmeleri canlı olarak takip edebilmelerini sağlamaktadır. Diğer illerden gelen meslektaşları ile görüş alış verişinde bulunarak kendilerine yeni bilgiler kazandırmışlardır. Katkıda bulunan tüm personelimiz ve okulumuzu gerektiği şekilde temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

08-06-202308-06-202308-06-202308-06-202308-06-202308-06-202308-06-2023