Düzce 3.'sü Olduk

11.05.2023 259

Okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen okullar arası bisiklet yarışına okulumuz adına katılan Ensar Kaim Bakkaloğlu, toplamda 60 sporcunun katıldığı yarışmada Düzce 3. olarak okulumuzu en iyi şekilde temsil etmiştir.Okulumuz edebiyat öğretmeni Umut AYDOĞAN öğrencimize yarışmada eşlik etmiştir. Okul müdürümüz Seyhan ÖKMEN öğrencimizin başarısından ve gayretin dolayı öğrencimizi tebrik etmiştir. Okul müdürümüz başarısından ve yarışma cesaretinden dolayı yine öğrencimizin ailesini arayarak onlar da tebrik etmiştir.

Okul müdürümüz Seyhan ÖKMEN gelecek önümüzdeki senelerde bisiklette kadınlarda ve erkeklerde takım halinde yarışmalara katılarak daha iyi dereceler elde etmemiz gerektiğiniz belirtmiştir.

11-05-2023